x

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Klik hier
Klik hier
Klik hier

Evenement

Benefietconcert tegen pesten (gecanceld)
Door: boyd dream
mei 8, 2016

Helaas hebben wij het concert moeten annuleren. Er waren te weinig aanmelden om het concert door te laten gaan. Ook zullen wij het geld van de reeds gekochte kaartjes z.s.m. terug stortten. Wij willen iedereen bedanken die een kaartje heeft gekocht om het anti pest project te steunen. Hou de website in de gaten om te kijken hoe je onze projecten kan steunen.
Zondag 26 juni zullen Ramon van Engelenhoven en George Beentjes een pianoconcert geven in het Kasteel van Geldrop. Aanvang Zondag 26 juni 2016 om  12.00 uur, kaartjes van €17,50,-  Kaartjes kunt u bestellen door het bedrag over te maken op rekening nummer NL10 RABO 0174 9793 39 t.a.v. Boyd’s Dream onder vermelding van uw naam, adres en tellefoonnummer,
graag van de persoon die de  aanmelding doet.

George Beentjes beheerst het vermogen om de hoogtijdagen van de late Romantiek op overtuigende wijze te doen herleven. Hij maakt daarbij gebruik van bruisende virtuoze arpeggio’s en verrassende modulaties’ Een cyclus van 29 composities voor piano bestaande uit gepassioneerde bewegingen en sfeerbeelden is in 2014 en 2015 op een tweetal cd’s opgenomen middels sponsoring van o.a VSB Fonds. De werken werden uitgevoerd op een Fazioli Concertvleugel van Firma Evert Snel.Naast het geven van recitals en deelname aan  Masterclasses in binnen-en buitenland, werkt George momenteel aan een uitbreiding van zijn oevre richting kamermuziek.

Ramon van Engelenhoven (1995) studeert piano aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank Peters. Hij begon op zesjarige leeftijd met pianospelen en volgde zijn eerste lessen bij Henri Struiwig in Hoorn. In 2012 won hij in het Concertgebouw te Amsterdam de eerste prijs bij het Internationaal Steinway Pianoconcours in de leeftijdscategorie 14 t/m 16 jaar. Hierna mocht hij Nederland vertegenwoordigen tijdens het Internationaal Steinway Festival 2012 in Hamburg, met als hoogtepunt een optreden aldaar in de Laeiszhalle. In 2013 won hij de eerste prijs in de Nationale Finale van het Prinses Christina Concours in de categorie 15 t/m 19 jaar. Datzelfde jaar won hij tevens de eerste prijs bij de nationale selectie van de Lions European Music Competition, waardoor hij in oktober 2013 Nederland mocht vertegenwoordigen bij de Europese finale in Istanbul.

In 2015 won Ramon de Grand Finale van het Young Pianist Foundation Concours waar hij met het Noord-Nederlands Orkest het vijfde pianoconcert van Prokofiev vertolkte. Bovendien ontving hij daar als allereerste laureaat de ‘Grand Prix Youri Egorov’, een prijs die alleen wordt toegekend als de winnaar een talent is van internationale potentie.

 
Koop een kaartje

Reacties

Commentaar is gesloten.